Dit jaar kunt u kiezen uit 2 reizen naar Amerikaanse melkveebedrijven in vooral Wisconsin:

 1. 26 mei t/m 3 juni 2019

  Vertrek: Zondag 26 mei Amsterdam – Chicago IL
  Aankomst: maandag 3 juni. Chicago – Amsterdam
  De reis gaat door. Er is per 5 februari nog één plek beschikbaar.

 2. 30 september t/m 8 oktober 2019
  incl. bezoek aan World Dairy Expo & Show in Madison.  
  Vertrek: maandag 30 september Amsterdam – Minneapolis
  Aankomst: 8 oktober, Chicago IL – Amsterdam
  De reis gaat door bij minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers.

Per excursiebedrijf is ruim gelegenheid om vragen van deelnemers persoonlijk te stellen aan de ondernemers, inclusief vertaling. Reisleider Huub Peek brengt u naar bijzondere melkveebedrijven met Holsteins, Brown Swiss en/of Jerseys, variërend in grootte, management en bedrijfsdoel: topfokkerij, rendement, top management, hoge productie, stieren leveren.
Op foto’s bijv. Golden-Oaks Farm met 600 koeien, top fokkerij en RosyLane Holsteins. Huub heeft in de afgelopen 25 jaar dit bedrijf enorm zien groeien. Dat was reden om Lloyd en Daphne Holterman eerder op ons symposium uit te nodigen, waarbij hij opviel door hoge productie met zo’n 1000 koeien zonder antibioticagebruik, zonder melkziekte.

Programma onder voorbehoud:
Programma onder voorbehoud

Deelname staat vrij voor iedereen die geïnteresseerd is in melkveehouderij, u hoeft dus geen klant te zijn van Peek & van der Kroon.

Wilt u zo’n studiereis eens meemaken? Informeer of meld u aan bij Jacoline 06-3733 9285 of Huub Peek: 06-26 098 998 / huubpeek-vdkroon.nl

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige evenementen, zoals studiereis, open dag, bijeenkomst, evenement? Meld u dan aan voor deze evenementennieuwsbrief: http://eepurl.com/bO0E79

Terugblik op studiereis Zuid-Afrika: 

In oktober 2018 reisden we naar een bijzondere bestemming: Zuid-Afrika. Op programma stonden bedrijfsbezoeken op melkveebedrijven in de West-Kaap van Zuid-Afrika en de Livestock show met grootse buitenvakbeurs en allerlei dierenkeuringen op in Stellenbosch. 

Terugblik op eerdere studiereizen